Revelion 2018 „Glamour Party” la PALATUL PARLAMENTULUI

In noaptea dintre ani, Palatul Parlamentului găzduiește, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”.

Artistii care vor sustine spectacol sunt: Ştefan Bănică Jr, Cornel Verban Orchestra, Wilmark Dance & Show, Hypnotique – Electric Violin Band, DJ Radu. Prezentatorii evenimentului sunt Cristian Brancu și Alexandra Velniciuc.

Revelionul 2018 la Palatul Parlamentului începe pe 31 decembrie, ora 19:30, cu un moment instrumental susținut de Hypnotique – Electric Violin Band și va continua cu un moment de café concert susținut de Cornel Verban Orchestra.

Spectacolul va fi deschis de Wilmark Dance & Show, urmat de Cornel Verban cu muzică ușoară, iar în jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului va avea loc un foc de artificii Bucuresti.

Anul Nou va fi întâmpinat cu un concert susținut de Ștefan Bănică. Seara va continua cu un show susținut de Wilmark Dance & Show, muzică de dans și folclor cu Cornel Verban Orchestra și DJ RAdu.

Scena, sunetul, luminile, ecranele și efectele luminoase vor fi asigurate de Cristian Singer – Paradigmă Group.

Patru pachete de revelion

La Revelionul 2018 „Glamour Party” de la Palatul Parlamentului se poate opta între patru variante de locuri, diferite în funcție de poziționarea față de scenă și ringul de dans: VIP, Golden, Premium și Standard.

Meniul cuprinde specialități gourmet și va fi însoțit de cele mai fine băuturi, atent selecţionate. La solicitarea participanților se asigură variante de meniu raw-vegan și gluten-free.

 

Tarife Revelion 2018
Tarifele se situeaza intre 165 euro/persoana si 225 euro/ persoana si sunt in functie de pozitionarea mesei fata de scena si ringul de dans.

Categoria Standard – 165 euro,

Categoria Premium – 185 euro,

Categoria Golden – 205 euro

categoria VIP – 225 euro.

Pentru copiii cu vârstă până la 6 ani accesul este gratuit; pentru copiii cu vârstă între 6 și 14 se achită 50% din valoarea locului. Copiii vor fi acompaniați de animatori. Pentru cei ce au participat la edițiile anterioare se aplică o reducere de 10%.

About The Author

%d