Revelionul la Palat – pășește pe covorul roșu

Situat in inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Situat in inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Petrece alaturi de noi un Revelion de basm, demn de povestile cu regi si regine. Paseste in noaptea dintre ani pe covorul rosu, si intra intr-o ambianta eleganta, in care atmosfera va fi intretinuta cu muzica live interpretata de Raluca Stoica si Alex Tomaselli, aranjamente muzicale marca DJ Salsa, și multe surprize.

Preparatele exclusiviste gătite cu suflet și servirea impecabilă vor face deliciul serii.

Tinuta Revelion: elegant! Nu impunem o tinuta anume pentru seara de Revelion, insa ne-am dori ca invitatii nostri sa imbrace o tinuta eleganta, corespunzatoare unui asemenea eveniment.

PROGRAMUL REVELIONULUI

Muzica live cu Raluca Stoica si Alex Tomaselli
Stand-up comedy
Aranjamente muzicale marca DJ Salsa
Bufet suedez rafinat

INFO PREȚ

Prețul unui bilet pentru Revelionul 2018 La Palatul Ghica Tei este de 550 lei. Include mancare tip bufet suedez si bautura open bar. De asemenea, beneficiati de parcare privata gratuita si pazita pe toata durata evenimentului.

MENIUL REVELIONULUI 2018

MINIAPERITIVE (CANAPES)

Blinis cu somon afumat si smantana si chivas, Tartine cu serrano si sparanghel verde, sos remoulade, Almond cu pere si struguri, busuioc (pere, branza brie), Tarte cu crema branzeturi si feta, pasta de masline (cocktail masline)

Pateuri gougere cu creveti, Minicupe cu pui si lamaie, coriandru, Minifrigãrui cu boconcinii, rosii cherry, busuioc, Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci)

Choux cu salata blanche de pui si struguri, Tartine cu castravete, salami si mozzarella, Roll de branza asortata cu migdale si gorgonzola, Tarte lipetour cu chimen, castraveciori murati si capere

FEL PRINCIPAL CALD

Rulouri de pui umplute cu somon si ierburi provence, Barbeque ribs la cuptor cu rozmarin, Pui cu busuioc si mozzarela, ardei si rosii

Cod in crusta de pesto, Friptura de vita si sos dulce picant, lemongras si alune, Porc cu bacon si mustar dijon

GARNITURI

Orez salbatic cu unt si legume la tigaie (orez cu mix de legume), Cartofi copti cu susan si coaja de lime, Legume la cuptor cu capere (fasole verde, ciuperci, morcov, capere)

Tagliatele cu legume si susan (trio ardei, dovlecel, morcov), Orez cu coriandru, lime, mazare si cherry uscate, Brocoli in susan cu baby morcov copt si rucola

SALATE

Salata Cobb, Salata de iceberg, ciuperci, lamaie si menta, Salata de sfecla rosie si mango cu branza moale de capra, Salata de varza rosie, mere si anason stelat

DESERT

Mini Amandina, Prajitura cu crema de lamaie, Mini Eclere, Tarte asortate, Ciocolatina, Coffee Cake, Carrot cake, Desert cu mascarpone si fructe de padure, menta si frisca

MENIU BAR

Whiskey JB, Gin Larios, Rom Buena Vista, Vodka Wiborowa, Campari, Martini Bianco

Long Drinks – Whiskey Cola, Vodka Orange, Vodka Tonic, Vodka Cola, Cuba Libre, Gin Tonic, Campari Orange

Bauturi carbogazoase gama Coca-Cola (Cola/Fanta/Sprite), Suc natural de portocale gama Pfanner, Apa plata/ minerala, Cafea Lavazza

Sampanie gama Jidvei, Vin Cramele Oprisor Sauvignon Blanc/ Feteasca Neagra/ Merlot

Pe 31 Decembrie, Palatul Ghica Tei vă așteaptă la Revelion 2018!

%d blogeri au apreciat: